Rubens barn dukker

Gå til tilbudet her:

Dukker fra Rubens barn bliver i stigende grad mere og mere populære. Dukkerne vækker glæde hos de fleste børn, som elsker de søde og venlige ansigter.

Rubens barn - Lille HarryRubens barn - Stor IdaRubens barn - Stor Maria

Hvad er et Rubens barn?

Rubens barn er grundlagt i Sverige i 1995 og er designet af Ewa Jarnskog, som har navngivet serien efter sin far Ruben.

Dukkerne fra Rubens barn er lavet af dejligt, varm fleece og syet af nøje udvalgte materialer. Alle dukker er syet med et unikt præg og med håndbroderede detaljer. Kendetegnende for et Rubens barn er bl.a. de varme håndbroderede øjne og den håndsyede mund, som giver hver enkelt dukke en individuel udstråling og sjæl.

Hvad gør en Rubens barn dukke speciel?

Når et barn får en Rubens barn dukke i hænderne, så sker der noget helt specielt. Dukken stimulerer barnets fantasi, berøringsans og leg. Tyngden på dukken og det fine, sjove strithår gør dukken levende og indbyder til, at barnet drager omsorg og nusser den.

Rubens barn dukkerne ser venlige ud med deres håndsyede ansigter, og deres intense blik indbyder til øjenkontakt og empati. En dukke fra Rubens barn er derfor en rigtig god gaveidé til et barn, som skal være storesøster eller storebror, da barnet dermed kan øve sig på omsorgen for et mindre barn.

Samtidigt har dukken vist sig at have en tryghedsskabende indflydelse på mennesker som f.eks. lider af demens, og de benyttes derfor også som terapidukke på flere plejehjem og omsorgscentre for demente.

Som et ekstra plus så er Rubens barn dukken nem at holde ren. Den kan nemlig komme i vaskemaskinen og vaskes på 30 grader. Så den kan bruges igen og igen uden at man skal bekymre sig om bakterier og snavs.

Mange Rubens barn at vælge i mellem

Er man på udkig efter en Rubens barn dukke, så er der et stort udvalg at vælge imellem.  Dukkerne laves i flere forskellige størrelser, farver og nationaliteter. Samtidigt er der mange forskellige tøjsæt, som kan ændre dukkens udseende med det samme.

Rubens barn dukken kan købes i udvalgte legetøjsforretninger, babyudstyrsforretninger og online som f.eks. her:


Gå til tilbudet her: