Lego

Gå til tilbudet her:

Lego har altid været populært blandt børn, så mangler du en gaveidé til dit eller et andet barn, så er de kendte klodser et godt bud. De farvestrålende klodser, der kan sættes sammen på utallige måder er elsket af de fleste børn uanset alder.

Lego - brandstationLego - ParkcaféenLego - lego Kingdoms

Hvad er Lego?

Lego er et dansk legetøjsfirma, som de sidste 60 år har produceret de populære klodser. I firmaets begyndelse lavede det kun trælegetøj, men de sidste 40 år er kræfterne blevet brugt på at udvikle og sælge klodser.

Klodserne kan bruges igen og igen, hvilket er bare én af grundende til, at klodserne er smarte og populære. At lege med Lego bliver aldrig kedeligt, fordi der er så utroligt mange kombinationsmuligheder. Samtidigt kan de fleste af klodserne passe sammen, selvom de ikke kommer fra den samme Legoæske. De kan derfor bruges igen og igen til at skabe mange forskellige konstruktioner. Dette taler til børnenes fantasi, som de kan bruge til at bygge flotte bygninger.

Legoklodserne laves i en så god kvalitet, at de er utroligt holdbare og derfor kan gemmes fra generation til generation. Dette gør Lego til et rigtigt godt køb også ud fra et økonomisk synspunkt.

Lego er til alle børn uanset alder

Klodserne er populære hos de fleste børn uanset alder. Små børn helt ned til 1-årsalderen undersøger gladeligt de fine, farverige klodser. Når de bliver lidt ældre, begynder de at eksperimentere med at sætte dem sammen, hvilket bringer stor glæde, når det endelig lykkedes.

Lego har mange forskellige serier på markedet, der alle henvender sig til forskellige alderstrin og til enten drenge, piger eller begge. Det anbefales, at de helt små børn, som stadig putter ting i munden, starter op med de lidt større Dubloklodser. Disse er både større og lidt lettere at sætte sammen, end de helt små legoklodser. Som vejledning henvises der til, at Dubloklodserne er til børn fra ca. 1 – 5 år. Når børnene bliver omkring 4 år, så er de ved at være klar til Lego Classic. Disse klodser er også relativt store og hjælper børnene til at udvikle deres koordinerinsevner og motorik. Børn på 5 år og op er klar til at lege med de almindelige klodser som f.eks. Lego City. De fleste piger på denne alder elsker Lego Friends.

Fælles for alle legoklodserne er, at der er utroligt mange æsker at vælge imellem. Det er derfor altid muligt at finde en variant, som vil glæde barnet.

Gå til tilbudet her: