Lamaze babylegetøj

Gå til tilbudet her:

Lamaze babylegetøj er et sikkert hit, hvis du vil glæde dit lille barn. Alle små børn elsker at udforske de søde, farvestrålende stykker legetøj, som kan bringe smilet frem hos enhver.

Lamaze babylegetøj - SlangeLamaze babylegetøj - ponyLamaze babylegetøj - legetæppe

Lamaze babylegetøj er sjovt og lærerigt

Er du på udkig efter legetøj, er Lamaze babylegetøj et godt bud. Legetøjet er sjovt, lærerigt og fanger hurtigt barnets interesse. De små børn elsker de skape kontrastfarver, som er kendetegnende ved Lamaze babylegetøj. Legetøjet er udviklet efter barnets behov og følger barnets udviklingstrin, og der findes derfor noget til enhver alder helt fra spædbarnsalderen til barnet er blevet til en tumling.

Alle produkterne fra Lamaze er mærket med ikoner som viser, hvilket alderstrin legetøjet er til, og hvilken læring produktet giver barnet. Samtidigt viser de, hvilke af barnets sanser som vil blive stimuleret af legetøjet, herunder bl.a. se-, lytte-, føle- og bevægesanserne.

Lamaze babylegetøj er kvalitetslegetøj

Lamaze babylegetøj garanterer, at sikkerheden er i top, og at barnet kan lege med legetøjet uden risiko for f.eks. kvælning. Samtidig er kvaliteten i top, Lamaze har flere gange fået International anerkendelse og blevet kåret som “Det bedste legetøj”.

Lamaze babyelegetøj kan bruges igen og igen. Legetøjet tåler uden problemer at blive suttet og følt på gentagne gange. Bliver det en smule “nusset” at se på, sker der heller ingenting ved det, da det meste kan tåle at blive vasket i vaskemaskinen ved 30 grader (dog ikke de ting der bruger batterier).

Lamaze babylegetøj kan købes i de fleste legetøjsbutikker, børneudstyrsbukker samt online som f.eks. her:


Gå til tilbudet her: