Bobles

Gå til tilbudet her:

Bobles er blevet meget populært til børn i de seneste par år. Det er ikke ualmindeligt at finde et par stykker både i private hjem og offentlige steder, som f.eks. biblioteker.

Bobles - elefantBobles - MyreslugerBobles - Fisk

Bobles er et populært stykke legetøj, og det er der flere grunde til. Hvert stykke er designet til at være både smart, sjovt, funktionelt og appellerende til børnes fantasi samt til at udfordre dem motorisk. Alle tumledyr fra Bobles er lavet i et smukt design, så forældre ikke har noget imod at have dem stående i stuen. Tumledyrerne udfordrer samtidigt børnenes fantasi og giver dem lyst til at bevæge sig og udvikle sig motorisk.

Bobles er nemt at holde ren

Udover at virke stimulerende på børnenes motoriske udvikling, så er der endnu en god ting ved tumledyrerne. De er nemme at gøre og holde rene. Der sker ikke noget, hvis barnet skulle komme til at spilde mad eller drikkevarer på dem. De kan nemlig nemt tørres af med en våd klud.

Tumledyrerne er lavet i et fast, men stadig eftergivende materiale. Dvs. at børnene ikke kan slå sig på dem. Det betyder også, at tumledyrerne kan holde til at blive leget med, da de ikke lige sådan kan gå i stykker.

Alle tumledyrerne fra Bobles har flere anvendelsesmuligheder. Afhængigt af hvilket dyr man vælger, kan de vippe, trille, siddes på, gås på og meget mere. Det er derfor kun barnets fantasi og lyst til at lege, der sætter grænsen.  Fordi tumledyrerne kan bruges gennem flere år, så er de en rigtig god investering. Som barnet får flere motoriske færdigheder, så kan det bruge tumledyrerne på nye måder og dermed få den fulde udnyttelse ud af dem.

Bobles fremstilles samfundsbevidst

Produkter fra Bobles fremstilles på en samfundsbevidst måde med omtanke for miljøet. Samtidigt bliver det kontrolleret, at der ikke benyttes børnearbejde under fremstillingen. Tumledyrerne er uden giftstoffer og phatalater og frigiver derfor ingen skadelige stoffer, når børnene leger med dem.

De fantastiske tumledyr fra Bobles forhandles i de fleste større børneudstyrskæder og kan også købes online, som f.eks. her:


Gå til tilbudet her: