Bobles elefant

Gå til tilbudet her:

Bobles elefant er et af de mest populære tumledyr i øjeblikket. Elefanten er et sjovt stykke legetøj/møbel, som kan bruges på et utal af måder.

Bobles elefant - blåBobles elefant - jadeBobles elefant - lillaBobles elefant - rosa

Bobles elefant har mange muligheder og er elsket blandt børn og voksne. Børn elsker at tumle på og lege med den, de voksne er glade for det elegante udseende, som gør at det er ok at have tumledyret stående i stuen.

De mange muligheder gør elefanten sjov for store og små. Det lille barn kan bruge den som bl.a. vippedyr, mens det lidt større barn, som har flere motoriske færdigheder, kan stå og balancere på den. Elefanten kan også bruges til at klatre eller sidde på, eller der kan kravles både over og under dyret. Det hele styrker og udfordrer barnets motoriske udvikling og fantasi.

Bobles elefant er som alle andre Bobles tumledyr, lavet så den er helt fri for giftstoffer og andre skadelige stoffer. Det er derfor helt trygt og sikkert at lade barnet lege med den, selvom det dog anbefales, at barnet er mindst 6 måneder, før legen begynder.

Kvalitetsmæssigt så er holdbarheden på tumledyret helt i top. Den kan holde til at blive leget med gennem mange år og er derfor en rigtig god investering. Samtidig er den praktisk og nem at rengøre, da den kan tåle at blive vasket af med en våd klud.

Er man på udkig efter et sjovt og holdbart stykke legetøj, er Bobles elefant derfor et god bud. Elefanten findes i fire friske og smarte farver, der stimulerer fantasien og indbyder til mange timers sjov.


Gå til tilbudet her: